Lviv eXtreme club

ДопомогаПравила   ДопомогаДопомога   ПошукПошук   Список учасниківСписок учасників   Мобільна версіяМобільна версія   ГрупиГрупи   ЗареєструватисьЗареєструватись 
 ПрофільПрофіль   Увійти, щоб переглянути приватні повідомленняУвійти, щоб переглянути приватні повідомлення   ВхідВхід 

Кайзервальд Львів

1, 2, 3, 4, 5  далі
Нова тема   Відповісти    Форум Lviv eXtreme club -> Сноуборд / Сендбординг / Джибинг / Big Bag Сторінка 1 з 5
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
Попередня тема :: Наступна тема  
ПовідомленняTerry © 23.12.09 17:12:21    Кайзервальд Львів

Де у Львові можна покататися на борді/лижах? В більшості міст нашої неньки України є маленькі горки, де можна покататися на борді, лижах, санках і т. д.
Так от у Львові є в парку Знесіння така горка яку ще називають — «Кайзервальд».
Я багато про неї чув, проте не бачив ніякої інфи хорошої і довго її шукав.
В цю неділю, в честь Всесвітнього Сноуборд Дня і по неможливості поїхати в гори вирішив туди поїхати.
Значить найпростіше туди дістатися, якщо піднятися як до парку Шевченківський гай і повернути наліво вздовж лінії електропередач. Навпроти електропідстанції є дорожка трохи вгору — саме там і знаходиться школа від Динамо з тою горкою.
Скажу відразу — покататися мені не вдалося — бо піску і листя було більше ніж снігу, однак там було немало лижників і бордерів, які видимо вчилися і купа саночників-камікадзе, яких варто п....дити і то сильно.

Ще на ту горку можна добратися з вул. Старознесенської, але то далеко, хоча по Google Maps виглядало мені ближче. Там є бугельни йпідйомник, який як кажуть, деколи працює і піднімає діток з тої школи. Мітка в Google Maps.
П.С. Потім ще допишу чогось цікавого про ту горку Smile

ПовідомленняFistashka © 23.12.09 21:16:17    

Terry написав(ла):
Там є бугельни йпідйомник, який як кажуть, деколи працює і піднімає діток з тої школи.
Також чула «дзвін» про Знесіння, та не знала що там щей бугель зараз інколи працює.
Треба буде промоніторити цю місцину.
ПовідомленняАлекSay © 24.12.09 10:16:18    Кайзервальд

Так це Кайзервальд — там зверху є база спортивної школи. бугель, наскільки я памятаю, вже давно не працює? але загалом траса для початківців підійде — правда будуть дітлахи з санками заважати Smile
ПовідомленняG@vchiK © 24.12.09 20:20:25    

АлекSay написав(ла):
бугель, наскільки я памятаю, вже давно не працює.

Минулого чи то позаминулого року його ремонтували чи то відновлювали, короче минулого року він точно працював (але тільки для учнів школи).

ПовідомленняAnons © 25.12.09 15:18:01    Сноупарк у Львові

У Львові на борді можна катись в сноупарку! На 26 грудня призначена «битва за Львів»

26 грудня у Львові відбудеться урочисте відкриття сноупарку.  Yahoo Одночасно з відкриттям сноупарку у місті відбудуться Всеукраїнські змагання з джибінгу під назвою «Битва за Львів». Про це повідомили УНІАН у прес-службі Львівської міської ради.

Як повідомила УНІАН співорганізатор Всеукраїнських змагань з джибінгу «Битва за Львів» Оля КСЕНЧИН, спеціально до змагань підготовлено дві фігури — восьмиметровий down fun-box та шестиметровий flat rail.

Відкриття сноупарку та змагання з джибінгу відбуватимуться у парку «На Валах», що на вул. Підвальній у центрі Львова.
ПовідомленняVictorT © 04.01.10 11:17:26    кайзервальд львів

Как насчёт того, чтоб 6-го числа попытаться (по погоде) там (на Кайзервальде) покататься?
UPD: Как минимум уже Робинзон подписался на 6-е где-то после обеда. А на 7-е вроде бы дождь судя по прогнозу.

Змінено: VictorT (04.01.10 15:32:08)
ПовідомленняSunSmiLe © 04.01.10 15:32:05    На Кайзервальді облаштують лижну трасу

От що пишуть на цей рахунок наші таблоїди «Львівський портал»:

[Львівський портал / 04.01.2010 15:03] На Кайзервальді облаштують лижну трасу.

Сьогодні на Кайзервальді розпочинають облаштовувати лижну трасу для дітей, повідомив журналістам начальник відділу туризму ЛОДА Андріан Кліщ. За його словами, вже завезено дві снігові гармати і насос для того, щоби рівномірно засніжити трасу.

А. Кліщ повідомив, що обладнання надав спонсор і возитися можна буде абсолютно безкоштовно. Відкрити трасу планують завтра о четвертій пополудні.

Цікаво, що за спонсор й де саме (старий підйомник чи мо новий витяг поставили) траса.

ПовідомленняTerry © 06.01.10 9:44:23    Витяг на Кайзервальді

Вчора був там ввечері. Дітки катаються зверху, на бордах можна на нижніх схилах. Витяг витягує на сам верх і тільки діток. Я думаю. домовитися можна, однак толку небагато з того підйому. В вузьких місьцях сніг або заледенів або витерся до землі.
П.С. Поки прикріпив фотки, згадав незлим тихим словом за обмеження і відсутність встроєного конвертера.

Зображення026.jpg
 Опис:
Витяг старий (і єдиний)
 Розмір файлу:  34.41 KB
 Переглянуто:  19743 раз(ів)

Зображення026.jpg

Зображення025.jpg
 Опис:
Пушка на верхньому схилі
 Розмір файлу:  38.99 KB
 Переглянуто:  19743 раз(ів)

Зображення025.jpg

ПовідомленняVictorT © 06.01.10 11:08:44    кайзервальд львів

Сёдня в 16:00 собираемся в магазине «Робинзон» на ул. Глибока 10, и оттуда выруливаем. Будем кататься с налобными фонариками.
Завтра тоже есть намерение покататься, но в светлое время суток. Прогноз вроде как улучшился.
UPD: Завтра по планам на том же месте но в 14:00.

Змінено: VictorT (06.01.10 14:27:05)
ПовідомленняTerry © 06.01.10 11:29:35    

VictorT написав(ла):
Будем кататься с налобными фонариками.
Я би подивився на то Smile
«Банда світлячків» Мусите зазняти відео того видовища. Якщо має хтось лопатку — візьміть — там кілька горбів тре снігом притрусити, бо вже болото вилізло.

ПовідомленняVictorT © 06.01.10 11:34:01    

Terry написав(ла):
Я би подивився на то))
Недавно Семенов с Робинзоном уже так катались, говорят, нормально.

Terry написав(ла):
Мусите зазняти відео того видовища.
Нехватает оператора. Будешь? Тем более на завтра планируется более интересное зрелище Ski Firsttimer Very Happy
ПовідомленняTerry © 06.01.10 11:57:47    

Та я бачив їх. то було на День Сноуборду. Назвати то катанням важко було, бо Семенофффффф більше на колінах стояв, а Тарас (Robinzon) на пятій точці сидів і командував Very Happy
Вчора з фонариками на санках гоцали — то виглядало як міні поїзд Smile
Щодо операторства — буду знімати гонки на санках за авто в глибоких селах Smile
Так що удачі всім І Веселих свят.
Вот на YouTube приклад класного групового катання.

ПовідомленняVictorT © 06.01.10 20:06:50    

Сёдня таки покатались, снега хватает и должен ещё нападать.
Так что завтра повтор, как написано выше.

Повідомленняnitram © 06.01.10 22:24:31    

2VictorT і 2All зокрема:
Маю пару питань:
Чи витяг працював, чи для всіх чи для своїх тощо?
З якої до якої години там можна возитися?
ПовідомленняVictorT © 06.01.10 23:28:15    

nitram, мы катались в темноте, там уже никого небыло и подьёмник не работал. По слухам, на подьёмник пока пускают только детей с той спортивной школы. Не знаю, может и получится как-то договорится.
Сторінка 1 з 5
1, 2, 3, 4, 5  далі

Перейти до:  

© 2001-2023, eXtreme.lviv.ua     При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове
СТАНЬ
ОДНИМ
З НАС

Экстремальный портал VVV.RU