Попередня тема :: Наступна тема |
Terry © 23.12.09 17:12:21 Кайзервальд Львів |
   |
|
Де у Львові можна покататися на борді/лижах? В більшості міст нашої неньки України є маленькі горки, де можна покататися на борді, лижах, санках і т. д.
Так от у Львові є в парку Знесіння така горка яку ще називають — «Кайзервальд».
Я багато про неї чув, проте не бачив ніякої інфи хорошої і довго її шукав.
В цю неділю, в честь Всесвітнього Сноуборд Дня і по неможливості поїхати в гори вирішив туди поїхати.
Значить найпростіше туди дістатися, якщо піднятися як до парку Шевченківський гай і повернути наліво вздовж лінії електропередач. Навпроти електропідстанції є дорожка трохи вгору — саме там і знаходиться школа від Динамо з тою горкою.
Скажу відразу — покататися мені не вдалося — бо піску і листя було більше ніж снігу, однак там було немало лижників і бордерів, які видимо вчилися і купа саночників-камікадзе, яких варто п....дити і то сильно.
Ще на ту горку можна добратися з вул. Старознесенської, але то далеко, хоча по Google Maps виглядало мені ближче. Там є бугельни йпідйомник, який як кажуть, деколи працює і піднімає діток з тої школи. Мітка в Google Maps.
П.С. Потім ще допишу чогось цікавого про ту горку
_________________ Все що нас не вбиває — робить нас сильнішими. |
|
 |
|
 |
АлекSay © 24.12.09 10:16:18 Кайзервальд |
   |
|
Так це Кайзервальд — там зверху є база спортивної школи. бугель, наскільки я памятаю, вже давно не працює? але загалом траса для початківців підійде — правда будуть дітлахи з санками заважати
|
|
 |
|
 |
Anons © 25.12.09 15:18:01 Сноупарк у Львові |
   |
|
У Львові на борді можна катись в сноупарку! На 26 грудня призначена «битва за Львів»
26 грудня у Львові відбудеться урочисте відкриття сноупарку. Одночасно з відкриттям сноупарку у місті відбудуться Всеукраїнські змагання з джибінгу під назвою «Битва за Львів». Про це повідомили УНІАН у прес-службі Львівської міської ради.
Як повідомила УНІАН співорганізатор Всеукраїнських змагань з джибінгу «Битва за Львів» Оля КСЕНЧИН, спеціально до змагань підготовлено дві фігури — восьмиметровий down fun-box та шестиметровий flat rail.
Відкриття сноупарку та змагання з джибінгу відбуватимуться у парку «На Валах», що на вул. Підвальній у центрі Львова.
|
|
 |
VictorT © 04.01.10 11:17:26 кайзервальд львів |
   |
|
Как насчёт того, чтоб 6-го числа попытаться (по погоде) там (на Кайзервальде) покататься?
UPD: Как минимум уже Робинзон подписался на 6-е где-то после обеда. А на 7-е вроде бы дождь судя по прогнозу.
_________________ Лучше день потерять, а потом за пять минут долететь © м/ф «Крылья, ноги, хвост»
Змінено: VictorT (04.01.10 15:32:08) |
|
 |
SunSmiLe © 04.01.10 15:32:05 На Кайзервальді облаштують лижну трасу |
   |
|
От що пишуть на цей рахунок наші таблоїди «Львівський портал»:
[Львівський портал / 04.01.2010 15:03] На Кайзервальді облаштують лижну трасу.
Сьогодні на Кайзервальді розпочинають облаштовувати лижну трасу для дітей, повідомив журналістам начальник відділу туризму ЛОДА Андріан Кліщ. За його словами, вже завезено дві снігові гармати і насос для того, щоби рівномірно засніжити трасу.
А. Кліщ повідомив, що обладнання надав спонсор і возитися можна буде абсолютно безкоштовно. Відкрити трасу планують завтра о четвертій пополудні.
Цікаво, що за спонсор й де саме (старий підйомник чи мо новий витяг поставили) траса.
_________________ Діти не вміють сміятись заздрісно, Крізь сльози сміятися і від злості. Діти завжди сміються радісно...Люди! Все робіть по-дорослому, Тільки смійтеся по-дитячому! Г. Чубай |
|
 |
|
 |
VictorT © 06.01.10 11:08:44 кайзервальд львів |
   |
|
Сёдня в 16:00 собираемся в магазине «Робинзон» на ул. Глибока 10, и оттуда выруливаем. Будем кататься с налобными фонариками.
Завтра тоже есть намерение покататься, но в светлое время суток. Прогноз вроде как улучшился.
UPD: Завтра по планам на том же месте но в 14:00.
_________________ Лучше день потерять, а потом за пять минут долететь © м/ф «Крылья, ноги, хвост»
Змінено: VictorT (06.01.10 14:27:05) |
|
 |
|
 |
|
 |
Terry © 06.01.10 11:57:47 |
   |
|
Та я бачив їх. то було на День Сноуборду. Назвати то катанням важко було, бо Семенофффффф більше на колінах стояв, а Тарас (Robinzon) на пятій точці сидів і командував
Вчора з фонариками на санках гоцали — то виглядало як міні поїзд
Щодо операторства — буду знімати гонки на санках за авто в глибоких селах
Так що удачі всім І Веселих свят.
Вот на YouTube приклад класного групового катання.
_________________ Все що нас не вбиває — робить нас сильнішими. |
|
 |
VictorT © 06.01.10 20:06:50 |
   |
|
Сёдня таки покатались, снега хватает и должен ещё нападать.
Так что завтра повтор, как написано выше.
_________________ Лучше день потерять, а потом за пять минут долететь © м/ф «Крылья, ноги, хвост» |
|
 |
nitram © 06.01.10 22:24:31 |
   |
|
2VictorT і 2All зокрема:
Маю пару питань:
Чи витяг працював, чи для всіх чи для своїх тощо?
З якої до якої години там можна возитися?
|
|
 |
VictorT © 06.01.10 23:28:15 |
   |
|
nitram, мы катались в темноте, там уже никого небыло и подьёмник не работал. По слухам, на подьёмник пока пускают только детей с той спортивной школы. Не знаю, может и получится как-то договорится.
_________________ Лучше день потерять, а потом за пять минут долететь © м/ф «Крылья, ноги, хвост» |
|
 |
|