Попередня тема :: Наступна тема |
Zippo © 03.12.09 17:23:37 Дайвінг з дельфінами. "Братья по разуму" (відео) |
   |
|
І знову здрасте. Хто ще не читав теми Дайвінг з дельфінами я повторюсь. У львові з'явилась безприцидентна можливість пониряти з мега позитивними дельфінами. Я був так сказать першим хто це спробував. Говороти що ця штука мене не зацепила, то нічого не говорити. Я думаю кліп скаже все за мене. Дивимось і коментуєм. Важить відео 33 мб.
щоб скачати, клацаєм на картинку _________________ «Покращення вже сьогодні» ツ |
|
 |
Andrey © 03.12.09 18:02:49 |
   |
|
Ммммммм В мну течуть кілометрові слюні Пониряти під водою, та ще й з такими розумними, супер-творчими (навіть не повертається язик, назвати їх тваринками) братами нашими Нема слів....
Відео дуже сподобалось!!!!!!  _________________ Кожна людина отримує саме те, що хоче. А якщо хтось отримує те, чого він не хотів — значить він хотів саме те, що отримав.
|
|
 |
Hoks © 03.12.09 18:08:47 |
   |
|
Через екран і то позитиф валить! А що ж тоді в реалі??? Атвалбашкіпалюбому  |
|
 |
Lucky © 03.12.09 18:10:35 |
   |
|
иииииииииииии
еееее
я не можу говорити.... в мене відказав мозг......
з дельфінами... красавци! просто карсавци! Валєра, я вже казав - вони ше трохи побудуть і я з ними нирьну 1000%
Ну і традиційно відео - зачот, музика Enya вроді - в тєму, аффтару ака Валєрі 100 грам і пончик  _________________ SkyDiving rulezzzz  |
|
 |
Daishi © 03.12.09 18:26:28 |
   |
|
Мдя відео реально мегазачотне  |
|
 |
ANGELo © 03.12.09 18:43:49 |
   |
|
Нормальне відео. Ще б туди голоса дельфінів повставляти.... _________________ А-Га |
|
 |
mishell © 03.12.09 19:25:18 |
   |
|
Вау! супер-пупер. Правда Місько жалівся, що дельфін його вкусив за пальчик, поки він дразнив його рибкою  |
|
 |
|
 |
Leona © 03.12.09 21:16:18 |
   |
|
От прийшла я злюща з пар додому в 7 годині, рвала і метала Подивилась відео - і мені відлягло... стала така сумирна хоч до рани притуляй А це лише відео! Уявляю яку вони дію мають, якщо з ними поспілкуватись і познайомитись в живу
Просто клас! Відео супер, я навіть музики не чула коли вперше дивилась
Заздрю, дуже заздрю... _________________ Выпей кофе, если тебе плохо. Лучше не станет, но хоть кофе выпьешь. |
|
 |
|
 |
Jurassic © 04.12.09 0:00:34 |
   |
|
тобі просто сподобалась музика, але вона не сюди, відчувається шось інше тут...
таке враження шо музики іншої не було..я як роблю ролик то дуже багато музики перебираю перед тим як підставити |
|
 |
Leona © 04.12.09 0:22:15 |
   |
|
Юра, краще мовчи Ти знаєш як зі мною сьогодні в асі привітався ZIPPO? Ось цим смайлом і питанням яку музику краще вибрати - ту, ту чи ту  _________________ Выпей кофе, если тебе плохо. Лучше не станет, но хоть кофе выпьешь. |
|
 |
Sjan4uk © 04.12.09 9:30:30 |
   |
|
І мені дуже сподобалось відео, і музика саме те, що треба, Валера ти як завжди молодець
А дельфінчики... такі милі і добрі створіння, таке враження що вони постійно посміхаються... (хоч і шкода що вони живуть не там де їм хотілось би...) _________________ Життя - це кайф, як не крути... |
|
 |
Uliasia © 04.12.09 15:47:35 |
   |
|
Супер, супер!!! В мене виникли абсоютно позитивні емоції від перегляду! Хочеться дивитися ще і ще на цих прекрасних істоток!!! Музика в тему, зовсім не відволікає!!!!! Love, love, love!!!!  _________________ Жизнь - это то, что случается с нами, пока мы строим планы на будущее. |
|
 |
Jurassic © 05.12.09 12:09:58 |
   |
|
Та, він молодець, але музика а ті козли шо дельфінів запхали в акваріум... шкода їх (дельфінів), а ви всі радієте  |
|
 |
|