Lviv eXtreme club

ДопомогаПравила   ДопомогаДопомога   ПошукПошук   Список учасниківСписок учасників   Мобільна версіяМобільна версія   ГрупиГрупи   ЗареєструватисьЗареєструватись 
 ПрофільПрофіль   Увійти, щоб переглянути приватні повідомленняУвійти, щоб переглянути приватні повідомлення   ВхідВхід 

Дайвінг з дельфінами. "Братья по разуму" (відео)

1, 2  далі
Нова тема   Відповісти    Форум Lviv eXtreme club -> Відео / Музика Сторінка 1 з 2
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
Попередня тема :: Наступна тема  
ПовідомленняZippo © 03.12.09 17:23:37    Дайвінг з дельфінами. "Братья по разуму" (відео)

І знову здрасте. Хто ще не читав теми Дайвінг з дельфінами я повторюсь. У львові з'явилась безприцидентна можливість пониряти з мега позитивними дельфінами. Я був так сказать першим хто це спробував. Говороти що ця штука мене не зацепила, то нічого не говорити. Я думаю кліп скаже все за мене. Дивимось і коментуєм. Важить відео 33 мб.

щоб скачати, клацаєм на картинку

ПовідомленняAndrey © 03.12.09 18:02:49    

Ммммммм Angel   В мну течуть кілометрові слюні Goof  Пониряти під водою, та ще й з такими розумними, супер-творчими (навіть не повертається язик, назвати їх тваринками) братами нашими Clapping  Нема слів....
Відео дуже сподобалось!!!!!! Good  Good  Good

ПовідомленняHoks © 03.12.09 18:08:47    

Через екран і то позитиф валить! Yahoo  А що ж тоді в реалі??? Атвалбашкіпалюбому  Clapping  Clapping  Clapping
ПовідомленняLucky © 03.12.09 18:10:35    

иииииииииииии SOS  Wall
еееее Crazy

я не можу говорити.... в мене відказав мозг......
з дельфінами... красавци! просто карсавци! Валєра, я вже казав - вони ше трохи побудуть і я з ними нирьну 1000%

Ну і традиційно відео - зачот, музика Enya вроді - в тєму, аффтару ака Валєрі 100 грам і пончик Smile

ПовідомленняDaishi © 03.12.09 18:26:28    

Мдя відео реально мегазачотне Good
ПовідомленняANGELo © 03.12.09 18:43:49    

Нормальне відео. Good  Very Happy Ще б туди голоса дельфінів повставляти....
Повідомленняmishell © 03.12.09 19:25:18    

Вау! супер-пупер. Правда Місько жалівся, що дельфін його вкусив за пальчик, поки він дразнив його рибкою Crazy
ПовідомленняJurassic © 03.12.09 19:35:05    

музон не в тему, а дельфіни класні)
ПовідомленняLeona © 03.12.09 21:16:18    

От прийшла я злюща з пар додому в 7 годині, рвала і метала  Twisted Evil  Evil or Very Mad  Crazy  Подивилась відео - і мені відлягло...  Kilroy  стала така сумирна Angel  хоч до рани притуляй  Very Happy  А це лише відео! Уявляю яку вони дію мають, якщо з ними поспілкуватись і познайомитись в живу  Yahoo
Просто клас! Відео супер, я навіть музики не чула коли вперше дивилась  Clapping
Заздрю, дуже заздрю...

ПовідомленняNadezda_95 © 03.12.09 21:59:42    розумні тварини

Jurassic написав(ла):
музон не в тему

дуже навіть в тему, таке піднесення відчувалось, наче померти і народитись вдруге... (навіть смайла не найшла відповідного, хіба цей Allakh )
Тепер от думаю, що спільного між дельфінами і янголами? Angel
Релакс неймовірний! Clapping
Цікаво що вони думають про нас, простих людисьок? Surprised
Вичитала, що дельфіни сплять з одним відкритим оком Shocked  Хто б то перевірив? Very Happy

ПовідомленняJurassic © 04.12.09 0:00:34    

тобі просто сподобалась музика, але вона не сюди, відчувається шось інше тут...
таке враження шо музики іншої не було..я як роблю ролик то дуже багато музики перебираю перед тим як підставити
ПовідомленняLeona © 04.12.09 0:22:15    

Юра, краще мовчи  Very Happy  Ти знаєш як зі мною сьогодні в асі привітався ZIPPO? Ось цим смайлом  SOS і питанням яку музику краще вибрати - ту, ту чи ту Very Happy  Acute
ПовідомленняSjan4uk © 04.12.09 9:30:30    

І мені дуже сподобалось відео, і музика саме те, що треба, Валера ти як завжди молодець Good  Clapping
А дельфінчики... такі милі і добрі створіння, таке враження що вони постійно посміхаються... (хоч і шкода що вони живуть не там де їм хотілось би...)

ПовідомленняUliasia © 04.12.09 15:47:35    

Супер, супер!!!  Good В мене виникли абсоютно позитивні емоції від перегляду! Хочеться дивитися ще і ще на цих прекрасних істоток!!! Музика в тему, зовсім не відволікає!!!!! Love, love, love!!!! Clapping
ПовідомленняJurassic © 05.12.09 12:09:58    

Та, він молодець, але музика Smile а ті козли шо дельфінів запхали в акваріум... шкода їх (дельфінів), а ви всі радієте Sad
Показувати:   
Нова тема   Відповісти    Форум Lviv eXtreme club -> Відео / Музика Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
Сторінка 1 з 2
1, 2  далі

Перейти до:  

© 2001-2023, eXtreme.lviv.ua     При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове
СТАНЬ
ОДНИМ
З НАС

Экстремальный портал VVV.RU