Lviv eXtreme club

ДопомогаПравила   ДопомогаДопомога   ПошукПошук   Список учасниківСписок учасників   Мобільна версіяМобільна версія   ГрупиГрупи   ЗареєструватисьЗареєструватись 
 ПрофільПрофіль   Увійти, щоб переглянути приватні повідомленняУвійти, щоб переглянути приватні повідомлення   ВхідВхід 

Дайвінг в акваріумі :D (відео)

Нова тема   Відповісти    Форум Lviv eXtreme club -> Відео / Музика Сторінка 1 з 1
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
Попередня тема :: Наступна тема  
ПовідомленняZippo © 08.11.09 21:49:00    Дайвінг в акваріумі :D (відео)

Я думаю, що Andrey та Leona все гарно розписали, про то як ми в суботу колбасились в аквапарку, Diver Goof ну а я свій звіт, як завжди покажу.  Very Happy
P.S. Чого варта тіки одна шапочка нашої Каті, яку вже встигли охрестили "пітушок". Jokingly (просто в неї під шапочку заходило повітря) Very Happy  Отож дивимось і коментуєм. Відео важить 20.5 мб.

щоб скачати, клацаєм на картинку

Змінено: Zippo (07.01.12 18:16:27)
ПовідомленняYdrozhdzhal © 08.11.09 22:54:48    

ПовідомленняNadezda_95 © 08.11.09 23:13:15    

Заворожує музика, коли відбувається занурення, аж подих перехоплює Good  Круть Crazy
ПовідомленняYdrozhdzhal © 08.11.09 23:15:20    

Ага, та музика колись вроді в рекламі бонакви була, якщо пам'ять мені не зраджує - так що якраз тонко підібрана.
ПовідомленняLeona © 09.11.09 0:38:45    

Гарне відео, гарно підібрана музика, приємно дивитись  Good  Усміхнуло  Smile Думаю мені вдвічі цікавіше було його переглядати, ніж іншим, оскільки моє тільце частенько там мелькало Very Happy

Nadezda_95 написав(ла):
Заворожує музика, коли відбувається занурення, аж подих перехоплює   Круть
цілком і повністю погоджуюсь, цей момент супер вийшов!  Clapping

Валєра постарався, молодець  Clapping

ПовідомленняGenyk © 09.11.09 1:38:43    

саме час подумати про Канський кінофестиваль, переможе як найкраща короткометражка... Clapping
ПовідомленняYakuza © 09.11.09 13:47:07    

Класне відео +10, Good Good друга половина дуже сильно доповнила, Diver . Позвоню друзяці Стівену в Голівуд, щоб тебе на співбесіду прийняв. Ok
ПовідомленняВова © 09.11.09 21:37:40    

Валерчик молодчина как всегда! Переход тоже бомбовый, вот только с концовкой недодумал мне кажется, такое впечатление, что вторая серия на подходе  Very Happy
ПовідомленняRainbow2 © 19.11.09 11:26:17    

согласен с комментариями выше, но! начало ускоренное не вяжется с медленной и красивой концовкой, торпеда под водой отпад, в следующий раз стержня запуститеSmile
Зиппо Acute  Acute  не халтурьSmile

и фанатики дружки...
ПовідомленняFistashka © 19.11.09 22:01:40    

прикольні прискорення
Показувати:   
Нова тема   Відповісти    Форум Lviv eXtreme club -> Відео / Музика Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
Сторінка 1 з 1

Перейти до:  

© 2001-2023, eXtreme.lviv.ua     При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове
СТАНЬ
ОДНИМ
З НАС

Экстремальный портал VVV.RU