Попередня тема :: Наступна тема |
Zippo © 08.11.09 21:49:00 Дайвінг в акваріумі :D (відео) |
   |
|
Я думаю, що Andrey та Leona все гарно розписали, про то як ми в суботу колбасились в аквапарку, ну а я свій звіт, як завжди покажу.
P.S. Чого варта тіки одна шапочка нашої Каті, яку вже встигли охрестили "пітушок". (просто в неї під шапочку заходило повітря) Отож дивимось і коментуєм. Відео важить 20.5 мб.
щоб скачати, клацаєм на картинку _________________ «Покращення вже сьогодні» ツ
Змінено: Zippo (07.01.12 18:16:27) |
|
 |
Ydrozhdzhal © 08.11.09 22:54:48 |
   |
|
  _________________ Jedem das Seine («Кожному своє»). |
|
 |
Nadezda_95 © 08.11.09 23:13:15 |
   |
|
Заворожує музика, коли відбувається занурення, аж подих перехоплює Круть  _________________ Добігалась  |
|
 |
Ydrozhdzhal © 08.11.09 23:15:20 |
   |
|
Ага, та музика колись вроді в рекламі бонакви була, якщо пам'ять мені не зраджує - так що якраз тонко підібрана. _________________ Jedem das Seine («Кожному своє»). |
|
 |
Leona © 09.11.09 0:38:45 |
   |
|
Гарне відео, гарно підібрана музика, приємно дивитись Усміхнуло Думаю мені вдвічі цікавіше було його переглядати, ніж іншим, оскільки моє тільце частенько там мелькало
Nadezda_95 написав(ла):
Заворожує музика, коли відбувається занурення, аж подих перехоплює Круть
цілком і повністю погоджуюсь, цей момент супер вийшов!
Валєра постарався, молодець  _________________ Выпей кофе, если тебе плохо. Лучше не станет, но хоть кофе выпьешь. |
|
 |
Genyk © 09.11.09 1:38:43 |
   |
|
саме час подумати про Канський кінофестиваль, переможе як найкраща короткометражка...  _________________ ЛьВіВшЬкИй ПаНк |
|
 |
Yakuza © 09.11.09 13:47:07 |
   |
|
Класне відео +10, друга половина дуже сильно доповнила, . Позвоню друзяці Стівену в Голівуд, щоб тебе на співбесіду прийняв.  _________________ ..Смерть является элементом жизни.. |
|
 |
Вова © 09.11.09 21:37:40 |
   |
|
Валерчик молодчина как всегда! Переход тоже бомбовый, вот только с концовкой недодумал мне кажется, такое впечатление, что вторая серия на подходе  |
|
 |
Rainbow2 © 19.11.09 11:26:17 |
   |
|
согласен с комментариями выше, но! начало ускоренное не вяжется с медленной и красивой концовкой, торпеда под водой отпад, в следующий раз стержня запустите
Зиппо не халтурь _________________ мама знает все секреты
не пускает на прыжки.
ни стипендии ни лета,
и фанатики дружки... |
|
 |
Fistashka © 19.11.09 22:01:40 |
   |
|
прикольні прискорення |
|
 |