Lviv eXtreme club

ДопомогаПравила   ДопомогаДопомога   ПошукПошук   Список учасниківСписок учасників   Мобільна версіяМобільна версія   ГрупиГрупи   ЗареєструватисьЗареєструватись 
 ПрофільПрофіль   Увійти, щоб переглянути приватні повідомленняУвійти, щоб переглянути приватні повідомлення   ВхідВхід 

Дайвінг в аквапарку Пляж. Програма Discover Scuba Diving

1, 2, 3, 4  далі
Нова тема   Відповісти    Форум Lviv eXtreme club -> Дайвінг / Фрі дайвінг / Скуба дайвінг / Снорклінг / Підводне полювання Сторінка 1 з 4
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
Попередня тема :: Наступна тема  
ПовідомленняAndrey © 08.11.09 21:48:32    Дайвінг в аквапарку Пляж. Програма Discover Scuba Diving

Хелов піпли Preved
На дворі "зюзя", грип, такзвана «епідемія», всі сидять по домах у масках Kilroy Таке може влаштувати будь кого, тільки не нас! Не Lviv eXtreme Club! Нас медом не корми, а давай чогось свіженького спробувати Crazy І тут нам не страшні ніякі епідемії, ги-ги Very Happy Ну ближче до тіла...  ой, тьху! Ну ви поняли Smile
Так от, були ми вчора, тобто 7.11.2009р. в львівському аквапарку «Пляж». Скажете, що там особливого? А ось що. Зараз там можна пройти ознайомчі заняття по дайвінгу — програма «Відкрий Для Себе Дайвінг» Що це значить? Це значить, що за попередньою домовленістю ви можете записатись на ознайомче занняття і звичайно успішно пройти його Crazy  «А хто вже ниряв?» — скажете ви. А «повторєніє мать учєнія», лишній раз не помішає Smile Тим більше за таку, чисто символічну плату. На самому занятті вам розкажуть шо, по чом і як, тобто проведуть інструктаж по поводженні під водою, ознайомлять з технікою і ще купу всього цікавого розкажуть... Ну і звичайно ви зануритесь під воду Diver Ось, що на вас чекає:
Цитата:
* Насамперед, ви отримаєте задоволення і чудово проведете час.
* Ви зробите свій перший подих під водою і побуваєте в стані невагомості.
* Ви отримаєте свідотство PADI DSD яке дасть право продовжити навчання як в нашому клубі так і в одному з 4700 центрів PADI у будь-якому місті світу.
Після проходження курса ви можете записатись на курс PADI OWD — Аквалангіст відкритої води. Лише декілька цікавих занять відделятимуть вас від момента, коли ви зможете пізнавати тайни підводного світу. Дайвінг може стати захопленням усього вашого життя — освоїти його зовсім не важко.
А я такий крутий перець New russian я і без акваланга на 5м ниряю... можу і на 10... А там басейн всього три метра глибини  Мимоволі згадується вчорашній спор, про дайвінг і скайдайвінг, про те, що краще по відчуттях, серйозніше і т. п. Так от. Щоб далеко не ходити і не вдаватись в подробності, наведу один простий приклад. Уявіть собі гумовий шарік обємом скажем 1 літр. Ви його на поверхні води надули і занурили під воду. Під водою тиск збільшується на 1 атмосферу з кожними 10-ма метрами глибини. Відповідно на 10ти метрах цей шарік уже займатиме 0.5 літра... тільки тиск в ньому буде вдвічі більший (згадуйте фізику, так-так) Тепер уявіть собі, що ви надули шарик під водою... на тих же 10ти метрах. Той сам літровий шарік (надули його на повний обєм) І відпустили, щоб він виринув... Здогадуєтесь що з ним буде на поверхні??? Правильно, він трісне Surprised До чого я це все..? А до того, що людські легені — це теж свого роду «шарік» з яким аналогічний ефект теж може бути. Так звана «баротравма» легень. І таку баротравму можна получити навіть в 3х метровому басейні. (звичайно в легшій формі)
Це я так, зробив відступ для скептиків, щоб не думали, що у дайвінгу все так просто. Звичайно з усіма такими моментами вас ознайомлять і відповідно проінструктують, щоб подібного не траплялось. Власне тому і вибрано басейн, бо там безпечніше. Ще ви спробуєте кілька вправ — «маятник» (балансування глибини за допомогою зміни обєму власних легень), спробуєте виймати октопус (штука яка у вас в роті і через яку ви дихаєте) під водою і знову відновлювати дихання з ним, спробуєте штучно заливати окуляри водою і позбавлятись від неї (безпосередньо під водою)
І ще купу всього цікавого ви дізнаєтесь! Воно того варте, повірте Wink
Пруфік — фото з дайвінгу та дивимось відео з дайвінгу в аквапарку Пляж. Дивимось і коментуєм Goof

P.S. Для новоспечених DSD-шників і OWD-шників відкривається чудовоа можливість пониряти з дельфінами. Без доказів не обійшлось: фото з дельфінами» і та відео з дельфінами.

Змінено: Andrey (08.11.09 22:08:51)
ПовідомленняВова © 08.11.09 22:07:45    

Всем привет!
И я там был, мёд с пивом пил  Smile
А почему не написали, что дайвинг не дайвинг без лезгинки? Very Happy
ПовідомленняLeona © 09.11.09 0:25:37    

Та, було класно відчути себе в ролі Кусто  Cool  Тільки замість морських глибин ми досліджували дно басейну в аквапарку. Там такий кафель цікавий - весь такий, такий... одинаковий Jokingly
Ну це все жарти, але хай це був навіть басейн, глибина якого всього 2,7 м, байдуже, метою нашою було елементарно ознайомитись із азами дайвінгу і спорядженням, набути навиків в користуванні ним у воді, відпрацювати деякі вправи і жести. Без скромності можу ствердити, що ми впорались на УРА  Clapping . При чому для мене така практика була вперше, тому для мене було важливим також навчитись не панікувати у воді, позбавитись інстинкту дихати носом і не гребти руками. Страх був присутній, а страх провокує паніку, а паніка в дайвінгу (та і будь-де) неумісна  Acute Тому притупила його азартом спробувати і відчути щось нове. Задоволена на всі 100%, вражень і емоцій море, чесно кажучи не очікувала Yahoo
Спасибі хлопцям за компанію, а Міші за внятний інструктаж  Clapping

ПовідомленняАлекSay © 09.11.09 1:26:38    

прикольні фотки і відео зачотне - в сіру осінню погоду саме то Good !
от би в морі зараз подайвити.... особливо в червоному... ех....
ПовідомленняGenyk © 09.11.09 1:37:25    

МОЛОДЦІ! СУПЕР! шкода, що пропустив таке дійство(((
ПовідомленняTymur © 09.11.09 10:26:58    

На сайті аквапарку я щось не знайшов, що в них такий атракціон є. Скільки то коштує? Дайте контакт інструктора плз.
ПовідомленняZippo © 09.11.09 12:35:56    "Відкрий Для Себе Дайвінг" DCD Аквапарк Пляж

genyk написав(ла):
шкода, що пропустив таке дійство
genyk, ти не пропустив, просто ми були першими "тестери" програми - "Відкрий Для Себе Дайвінг" DCD. В результаті, ми маєм фото і відео, щоб нашим львів екстрім клубовцям було легше. Тому це тільки початок...

Tymur написав(ла):
На сайті аквапарку я щось не знайшов, що в них такий атракціон є
Ну бо щоб на сайті аквапарку була про це згадка, тре "Немовцям" башляти, а це не вигідно бо програма - "Відкрий Для Себе Дайвінг" DCD зараз вводиться вперше та ще й з 50% знижкою.

Tymur написав(ла):
Скільки то коштує?
100 грн сам дайвінг + вхід в аквапарк ~ 45 грн/2 год (зараз діє 35% знижка)

Значить так. Спробувати дайвінг можна як у вихідні так і у будні. Оптимальна кількість групи 3-4 людини, можна й 5 , але загвоздка полягає в тому, що кому все буде легко даватися а комусь важче, а увагу потрібно приділяти всім, щоб решта тупо не  втикала чекаючи. Тому 3-4 людини саме то!
Кучкуємось, вибираєм день та час, решта дело техніки.

ПовідомленняBigdan © 09.11.09 13:26:41    

ооо, і я хочу відчутися іхтіанром, яшо шо кричіть
ПовідомленняLestat © 09.11.09 20:19:37    

в цю суботу можна спробувати? якщо так я буду.
з собою 145 грн?
ПовідомленняYdrozhdzhal © 09.11.09 20:57:04    

Коли буде наступний похід на це дійство - маякніть, може з вами піду Smile
ПовідомленняTymur © 10.11.09 9:46:23    

На цю суботу Я & Co будем занирювати, із інструктором вже домовились.
ПовідомленняAndrey © 10.11.09 10:05:35    

Lestat написав(ла):
з собою 145 грн?
Саме так... Cool   І ні копійки більше Acute   А, забув - ще можеш 2*1.75 взяти... на маршрутку Very Happy
Lestat, якщо  Валєра написав 100 пірнання і ~45 вхід, це не означає, що так воно й буде у вас...  Можна захопитись і завтикати з часом, а ще треба посушитись, одягнутись....  А на переодягання-сушіння там дається всього 10 хв.  І народ, не варто писати "коли буде наступний раз це дійство...", або "коли будете наступний раз..."  Коли буде дійство - залежить від вас, а це може бути будь який день
ZIPPO написав(ла):
Спробувати дайвінг можна як у вихідні так і у будні
Формуєте оптимальну групу, визначаєтесь на який день, домовлємось і вперед Crazy  Не обовязково "когось" чекати
UPD: Беріть приклад з Tymur-a  Wink

ПовідомленняDaishi © 12.11.09 16:42:20    

Контактуватися напряму з немівцями?
ПовідомленняSpiro © 12.11.09 17:38:38    

Daishi написав(ла):
Контактуватися напряму з немівцями?
Так, контактуйте напряму з нами Clapping ось тел:
☎ 067 67 22 182
☎ 050 43 05 222

Lestat написав(ла):
в цю суботу можна спробувати? якщо так я буду.
з собою 145 грн?
Мені хтось дзвонив ОДИН Very Happy  якщо можна підтвердіть своє бажання махом ласти!!!! Happy
ПовідомленняLestat © 12.11.09 23:26:41    

Підтверджую.
Показувати:   
Нова тема   Відповісти    Форум Lviv eXtreme club -> Дайвінг / Фрі дайвінг / Скуба дайвінг / Снорклінг / Підводне полювання Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
Сторінка 1 з 4
1, 2, 3, 4  далі

Перейти до:  

© 2001-2023, eXtreme.lviv.ua     При використанні матеріалів посилання на джерело обов'язкове
СТАНЬ
ОДНИМ
З НАС

Экстремальный портал VVV.RU